vrijdag, augustus 29, 2008

Stem "The Pinsons" naar de finale van Junior EurosongJonas, Matthias en Nicolas Pinson zijn leerlingen van de academie in onze afdeling te Ingooigem. Jonas speelt piano, Matthias speelt harp en Nicolas speelt gitaar. Ze zingen ook al een paar jaar in het jeugdkoor "Classics for Kids". Begin dit jaar hebben ze zelf een liedje gemaakt en opgestuurd voor de selecties van Junior Eurosong. Ze werden daarna uitgenodigd voor een paar audities. Vanaf dan was de naam "The Pinsons" geboren. Hun liedje kreeg als titel: "Waarom?".

Ze horen nu bij de 10 laatste kandidaten van Junior Eurosong 2008 (na een afvallingskoers met 548 kandidaten...). Nu vragen zij ons om hen te steunen. Dit kunnen we doen door te kijken op 6 september om 20.55 uur op Eén naar de live-uitzending van Junior Eurosong. Op het einde van het programma bel je naar 0905 56 10 5 of sms 5 naar 3470. Mede dank zij onze steun halen ze hopelijk de finale en kunnen ze nog verder!

Op www.een.be/junioreurosong kun je al een stukje van hun lied beluisteren en hen beter leren kennen. Ook op de site van Ketnet vind je meer info. Je kan nu ook al elke dag opnieuw stemmen op de poll van www.belgovision.com. Deze stemmen tellen niet mee maar zijn wel leuk voor hen.

Kurt Debrouwer

1 Comments:

At 3:09 p.m., Anonymous Molly said...

i love this song with Laat me nu toch niet alleen on decup show i wish i want that orginal song karaoke for me this song was best orginal i want that song for Laat me nu toch niet alleen on karaoke version is amazing

 

Een reactie posten

<< Home

Get Free Shots from Snap.com